• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

vajinismus tedavisi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: vajinismus tedavisi
özlem
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
vajinismus tedavisi 1 Yıl, 5 Ay önce Karma: 0
ben bursada vajinismus sorunu ile çalışma yapan kimse yok zannediyordum. buradan sorularıma cevap bulabilmek benim için iyi olacak. burada başka sorununu iyileştiren var mı acaba ? bursa da doğru psikoloğu bulmak çok zor doğrusu. daha önce bursada iki farklı psikolog ile görüşme yaptım ama daha ilk seansta benden çok az bilgiye sahip olduklarını anladım. herşeyi okuyabiliyorsunuz internetten. Şahin bey vajinismusta neler yapıyor merak ediyorum doğrusu ? bana yardımcı olabilecek birisi var mı burada ?

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
meyra
Fresh Boarder
graph
Cvp: vajinismus tedavisi 1 Yıl, 5 Ay önce Karma: 0
Ben ve eşim Şahin Bey'den vajinismus konusunda yardım aldık. Şu an böyle bir sorunumuz kalmadı.Daha önceleri televizyonlara çıkan gazetelerde yazı yazan kişiler ile de diyaloga geçtik. İsim vermek istemiyorum.Tahmin etmişsinizdir. Onlardan fayda görmedik daha sonra internet vasıtasıyla şahin beye cisedbursa.org adresi vasıtasıyla ulaştık. Sorunumuzu birlikte çalışarak yendik. Size tavsiye randevu alarak şahin beyle tanışmanızdır.TAnışıp töntemlerini öğrenince bu konudaki yetkinliğini sizde göreceksiniz. selamlar en kısa sürede bu sorununuzdan kurtulmanız dileğiyle...

özlem
Fresh Boarder
graph
yazdığınız için teşekkür ederim. bizde malesef birkaç olumsuz deneyimimiz oldu. eşim artık kimseye güvenemiyor. ve aldatıldığını hissediyor. Şahin uçar dan randevu aldık inşallah biz de bu sorundan kurtuluruz. Eşimizle birlikte katılmamız gerekiyor mu ? yaksa sadece ben katılırsam yeterli oluyor mu ? Bir de siz kaçç görüşmede ilişkiye girebildiniz ?

burcu
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
ben daha önce istanbul da bir doktordan vajinismus tedavisi için görüştüm. ilişikiye girebiliyoruz ama çok zorlanıyorum. yani eziyet halinde desem yeridir. sizinki de öyle mi ? yani eşim o sırada çok bozuluyor. Onun hazır olmasına rağmen ben uygun olamayınca o da artık hazır olamıyor. o yüzden çok nadir yapıyoruz. yani herkes gibi ilişkiye giremiyoruz. iyileştim de diyemiyorum yani.. eşim bana sana türkiyedeki doktorlar yetmez diyor

meyra
Fresh Boarder
graph
merhaba tekrar, bir kaç gündür nete giremiyorum. bizim seansların birçoğuna eşimle birlikte katıldık. seansların bazı yerlerinde birebir görüşmeler oldu. Yani şahin bey hem benimle hemde eşimle ayrı olarak görüştüğü kısımlar oldu. sanıyorum ki bu durum tamamen seanslardaki gelişmelere göre oluyor. Kaç seansta biteceği daha çok çiftlerin durumuyla alakalı olarak değişiyor sanırım. biz 4-5 seanstan sonra birlikte olmayı başarabilmiştik. daha sonraları bir kaç seans daha devam ettik. Tam olarak seans sayısını hatırlamıyorum ama Şahin Bey'in söylediğine göre çiftlerin tutumu ve özel durumuna göre değieşn bir süreçmiş. Daha kısa sürebildiği olduğu gibi daha uzun sürebildiği de oluyormuş. Tekrar geçmiş olsun diyorum. Bu arada Şahin Bey tam bir profesyoneldir. göreceksiniz eşinizde bu durumu görüp ona güvenecektir.

Üste gitSayfa: 1